Pärleporten Podcast

En podcast för dig som undrar varför ens kristendom finns fortfarande. 

Hör av er! 

Vår pod är ingenting utan dig. Vi vill prata om saker som ni vill höra om! Vad är du nyfiken på? Vad är du arg på? Vad vill du veta mer om? Vi tar upp allt ifrån de mest enkla frågor om vem det var som födde Jesus till de mer filosofiska frågorna som ifall det är okej att tro ibland, eller vad som händer efter döden. Ge oss allt du har. 


Bild från avsnitt 15.

Instagram

Vi finns på Instagram där vi lägger upp foton från grejer i podden. Vi lägger också upp extramaterial, håller frågestunder med mera. Följ oss gärna! 

Vilka är vi? 

Nadia "Scully" Mitrovski

Nadia är kommunikatör i Nacka församling. Hon har en ateistisk familj men hennes bästa barndomsvän var väldigt aktiv i en frikyrka när hon var liten. Hennes tro växte när hon i vuxen ålder blev vän med en präst. Idag sitter hon i Nacka församling och gör böcker, foldrar, podcasts, hemsidor och affischer. 

Johan "Mulder" Lindström

Johan är församlingspedagog. Han arbetar med ungdomar, konfirmation och läger. Han är prästson och har en livslång erfarenhet av Svenska kyrkan. Johan har bland annat varit med och skapat den kontroversiella Technomässan, en mässa med housemusik skriven av honom och präst Olle Ideholm. .